De eerste smartbox voor food en non-food

Een uniek afhaalconcept voor bestaande en nieuwe klanten.
Het constant ter beschikking zijn met jouw product is een enorme opportuniteit, die in de nabije toekomst alleen maar zal toenemen. De handelaar die het dichtst bij zijn consument staat en het best de noden van de klant begrijpt, is altijd de winnaar tov de handelaar die zich laat belemmeren door tijd en geld.

Elke dag van de week de klok rond beschikbaar zijn voor de consument lijkt een karwei maar dank zij het gebruik van een Trendybox, wordt deze opportuniteit geen last maar een buitenkans voor meer omzet.

5

Reserveer je Trendybox

Je hebt al een Trendybox vanaf 297€/maand*

* bedrag excl. BTW – leasing op 60 maanden

“Ondernemen is zien wat iedereen ziet en daarmee doen wat niemand anders doet.”

— Cor Stutterheim

Ontdek de voordelen

Ontdek de voordelen

Zeker van je omzet

De klant bestelt op voorhand via je online webshop en kiest het tijdstip van afhaling. Je weet op voorhand wat je verkoopt en kan dus perfect je productieplanning beheren. Wij gaan voor zero waste!

Veilig

Postcorona kan je op een veilig en contactloze manier aan je klanten de vrijheid bieden om af te halen op een tijdstip dat voor hen het beste past. Daarnaast is de box ook glas- en cashvrij. Dit zorgt ervoor dat diefstal en vandalisme worden uitgesloten.

Gebruiksvriendelijk

De boxen en de bijhorende software zijn eenvoudig in gebruik. De software is te linken met bestaande systemen en de boxen zelf zijn eenvoudig te openen via QR- of cijfercode.

Flexibel

Trendybox is de eerste box, die food en non-food combineren mogelijk maakt. Je kan je klanten dus verwennen met een uitgebreid assortiment aan artikelen!

Het oog wil ook wat

What’s in a name? Alles, in dit geval! Trendybox is dé box voor de ultieme shopping experience: strak en hedendaags design in combinatie met de laatste nieuwe technologie.

Eigen webshop

Je box is gelinkt aan een eigen, gepersonaliseerde webshop met bijhorend domein. Je bestaande klanten kunnen op een overzichtelijke manier je productassortiment bekijken, maar ook nieuwe, online klanten vinden de weg naar je winkel!

Contacteer ons

Heb je een vraag, opmerking of suggestie?
Laat het ons weten!

De smartbox voor de ondernemer die
out-of-the-box denkt.

Trendybox

Boerenkrijglaan 10E
2260 Westerlo
België

info@trendybox.be

+32 494 75 13 58

Onze partners

Westeco

Krachtig Online